8/8/14

Video prank McD Drive Thru

Hello. Hai. Hai.

 Hah. Gila betul lah. Tadi tengah elok elok scroll timeline naik topik hot. Ada 3 orang budak pergi buat prank bodoh dekat McD. Order kat drive thru pastu time nak blah jerit "F**king Israel". Tak patut. Memang nggak patut. Diorang kerja kat situ bukan bermakna diorang tu support Israel. Diorang pun Islam gak. Diorang cari rezeki halal kot. Ni bukan boikot. Ni kacau kerja orang. Awek kat kaunter tu senyum je. Korang gelak macam kena nombor. Orang boikot dia pun sibuk nak boikot jugak. Boikot tu takpe tapi biar kena cara. Tak stylelah buat prank bodoh camtu. Lain kali cari dalam kamus apa maksud boikot tu. Malas, Google. Sorry bro. Serius prank tu tak berapa nak prank. Nampak bodoh.

Nah video.

video


0 comments:

Post a Comment